updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers es reforça amb Laura Steinbach, MVP 2015-16

  • Escrit per BMG / CATH
Steinbach va deixar el Zuazo a final de la temporada passada Foto: www.balonmanozuazo.com/ Steinbach va deixar el Zuazo a final de la temporada passada

Laura Steinbach, que fitxa pel que queda de temporada, és el principal reforç del KH-7 BM Granollers de cara a la segona part de la temporada.

La lateral esquerra alemanya arriba al BM Granollers per reforçar la primera línia i la defensa de l'equip entrenat per José Luis Villanueva i Robert Cuesta. Una jugadora de qualitat i talent contrastats, que fa menys d'un any va ser considerada la jugadora més valuosa (MVP) de la temporada passada a la Liga Loterías, defensant amb lasamarreta del Prosetecnisa Zuazo de Barakaldo. A final de temporada, el club basc va anunciar que la jugadora no renovaria degut a la "dificultat per conciliar les seves futures responsabilitats laborals". Amb aquest últim equip va convertir-se en la tercera màxima golejadora de la competició, amb 166 gols i una mitjana de més de 6 gols per partit.

Un reforç de luxe

Laura Steinbach té 31 anys i 181 cm d'alçada. Durant la seva carrera esportiva, ha jugat a grans clubs europeus, com el Metzingen, el Bayer Leverkusen i el Fuchse Berlín alemanys, o el Ferencvaros hongarès. A més, ha jugat 116 partits amb la Selecció alemanya. Segons José Luís Villanueva, "Laura ve a ajudar l'equip en el seu objectiu primordial i també a reforçar el projecte femení amb la seva experiència i qualitat en una categoria molt competitiva i que coneix a la perfecció: aportarà llançament exterior, visió de joc col·lectiu i una gran dosi d'implicació defensiva".

Steinbach serà, doncs, un gran reforç per al KH-7 BM Granollers, amb el qual ja s'ha entrenat durant l'última setmana per preparar el retorn de l'equip a la competició el 14 de gener contra el Base Villaverde madrileny. Un partit clau contra un rival directe que afronten ara amb majors garanties.

Entrevistes