updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: La fase d'ascens comença amb sorpreses

El BCN Sants va començar guanyant a la pista d'un primer de grup Foto: BCN Sants El BCN Sants va començar guanyant a la pista d'un primer de grup

Va començar la fase d’ascens amb dos grups apassionants. I ho va fer amb alguna sorpresa, alguna confirmació... i amb dos partits ajornats. També va començar la Copa Federació.

FASE D'ASCENS A LLIGA

GRUP A

Montcada 22-25 BCN Sants

Una de les sorpreses de la primera jornada la va donar l'equip barceloní, que, recordem-ho, és l'únic equip femení de la capital en categoria sènior. El BCN, 2n del grup D a la 1a fase, va superar amb una gran defensa a l'equip montcadenc que havia quedat primer del grup B. Però d'aquest i algun altre resultat sembla deduir-se que el grup D possiblement era el més fort. Anirem veient...

Sarrià 28–18 Martorell

L'equip sarrianenc, que ha anat a més a mesura que avançava la temporada, es confirma com un seriós aspirant a l'ascens, superant amb claredat l'equip martorellenc.

Sant Vicenç (2n grup C)– Tortosa (1r grup A), ajornat fins el 28 d’abril

GRUP B

Tarragona 22–28 Banyoles

Les banyolines, de moment, són l'únic equip primer de grup que ha pogut sumar els dos punts i ho va fer demostrant superioritat a terres tarragonines.

La Garriga 24-32 OAR Gràcia B

L'equip sabadellenc, tercer del grup D, va donar l'altra sorpresa en derrotar amb gran solvència el primer classificat del grup C.

Ribes (1r grup D)– Terrassa (3r grup A), ajornat

 

COPA FEDERACIÓ

Ha començat també la Copa Federació repartida en tres grups per nivells dels quals se'n classificaran 4 del primer grup, 3 del segon i 1 del tercer per als quarts de final.

GRUP A

Montbui 23–12 Agramunt

Garbí 22-13 Joventut La Llagosta

Descansa Sant Cugat (5è grup B)

GRUP B

Sant Esteve Palautordera 28-18 Llavaneres Caldes d’Estrac

Vilanova del Camí B 21-24 Lleida Pardinyes B

Vilamajor B (7è grup D)– Ascó Móra (7è grup B), ajornat

GRUP C

Santpedor (6è grup D)- Molins Sant Feliu (7è grup B), diumenge 16 h

Guissona 16–25 Cerdanyola

Cornellà 19-26- Pau Casals


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes