Exhibició de potencial del Barça a la Supercopa de Catalunya

Primer títol de Fabregas amb el Barça Foto: @fcbhandbol Primer títol de Fabregas amb el Barça

El Barça va fer una autèntica exhibició de força davant el Fraikin Granollers i va aconseguir emportar-se la Supercopa de Catalunya 2018-19 disputada curiosament pocs mesos després de la Supercopa 2017-18.

El partit disputat al Palau d'Esports Olímpic de Granollers va estar dominat des del començament pels homes de Xavi Pascual que van començar forts en atac i intractables en defensa. La intensitat defensiva dels blaugranes se'ls va atravessar als granollerins que van veure com al descans el partit ja estava sentenciat (8-22).

A la represa, els d'Antonio Rama van millorar l'eficàcia ofensiva gràcies a l'aportació de Rakocija i el "retornat" Antonio Garcia, i van aconseguir arreglar una mica el resultat final. Tot i això, el Barça no va afluixar en atac i va superar els 40 gols, com ja va fer el mes de maig en l'edició anterior de la mateixa competició.

BM GRANOLLERS 25-43 FC BARCELONA LASSA

Granollers: César Almeida, Marc Guàrdia (1) i Nil Guiteras, porters; Antonio García (5), Edgar Pérez (2), Borja Lancina, Adrià Figueras (4), Gassama (1), Maestro (3) Ivan Popovic (1), Álex Márquez (1), Rakocija (4), Marc Garcia (1), Adrià Martínez, Pau Navarro (1), Sergi Franco (1), Pol Valera, Ismael Bela.

Barça: Gonzalo i Kevin Möller, porters; Mortensen (3), N’Guessan (1), Aleix Gómez (5), Thiagus Petrus (1), Pálmarsson (2), Ludovic Fabregas (4), Lasse Andersson (6), Sorhaindo, Dolenec (3), Víctor Tomàs (2), Raúl Entrerríos (5), Ariño (3), Syprzak (2), Dika Mem (1), Duarte (1) i Yanis Lenne (4).

Parcials: 1-3, 3-8, 4-10, 5-14, 6-19, 8-22, descans; 9-25, 11-29, 15-34, 18-37, 24-40, 25-43.