updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Un gol de Figueras doblega al darrer instant al Bidasoa

L'equip celebrant el triomf Foto: X.Solanas / BMG L'equip celebrant el triomf

El Fraikin ha hagut de patir fins al darrer segon per segon partit consecutiu, però ha sumat dos punts molt importants contra el Bidasoa que els permeten pujar fins a la tercera plaça.

Esforç titànic del Fraikin per doblegar un Bidasoa Irun que venia a Granollers sense res a perdre i a punt va estar d'emportar-se un o fins i tot els dos punts. Liderats per dos catalans (Edu Nonó amb 6 gols i Lancina amb 4), els navarresos van estar en tot moment dins del partit i amb un gol de Nonó es posaven 28-29 a falta de cinc minuts pel final.

Però el darrer parcial ha donat el triomf als vallesans. Figueras, en connexió amb Ferrer, ha empatat a 29, i, després que els tirs de Márquez i Tarrafeta no trobessin el seu objectiu, un altre gol d'Adrià Figueras a l’últim segon va servir per aconseguir que el triomf es quedés a casa.

El gol decisiu

Declaracions d'Antonio Rama després del partit

FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida (14 aturades), porter; Cabanas (5), Porras, Bernatonis (2), Edgar Pérez (1), Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Adrià Figueras (8), Marc Cañellas, Resina (3), Vukasin, Da Silva (3), Reixach, Àlex Márquez (6), Ian Tarrafeta (2).

BIDASOA: Zubiria (5 at.) i Xoan Ledo (6 at.), porters; Cavero, Vazquez (3), Crowley (1), Beltza, Aldaba (2), Edu Nonó (6), Odriozola (3), Serrano (5), Muiña (1), Renaud (1), Rodrigo Salinas (2), Popovic (1), Redondo i Borja Lanzina (4).

Entrevistes