updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça no es refia del Kristianstad

El Barça no es refia del Kristianstad Foto: FCBarcelona.cat / Arxiu

El Barça rep aquest dissabte a les 18h el conjunt suec del Kristianstad, sense refiar-se gens ni mica del rival.

El partit es jugarà a les 18h i com és habitual es podrà seguir en directe per Esport 3

El Barça rep un conjunt que com el blaugrana ve d'empatar en la jornada inaugural. Mentre el Barça va treure un punt de la pista del Rhein Neckar Lowen, els suecs van empatar a casa davant el Zagreb destacant l'aportació d'Albin Lagergren amb 8 gols.

Cal dir que els dos equips s'han enfrontat només dues vegades, concretament va ser la temporada 2015-16 també a la fase de grups. En aquella ocasió, el Barça va patir més de l'esperat per guanyar a casa (34-32), però uns mesos més tard van aconseguir guanyar a Kristianstad amb un resultat més ampli: 24-31.

VÍDEO: Declaracions prèvies de Xavi Pascual

Lasse Andersson recau de la seva lesió

Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han informat, aquest divendres, que Lassa Lasse Andersson ha tingut una recaiguda de la lesió lligamentosa del genoll esquerre, la qual ha requerit una nova intervenció quirúrgica. Aquesta operació, dirigida pel Dr. Monllau i supervisada pel Dr. Puigdellívol i el Dr. Gutiérrez, s’ha realitzat amb èxit. La seva evolució en marcarà el període de recuperació. Cal recordar que el central danès es va lesionar l'11 de març en el partit de la Lliga de Campions contra el Wisla Plock que es va disputar al Palau Blaugrana.

Imatges de l'últim entrenament

Entrevistes