updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça ja coneix rivals per la Champions 2017-18

El Barça ja coneix rivals per la Champions 2017-18 Foto: @ehfcl

Aquest cap de setmana es va celebrar a Ljubljana (Eslovènia) el sorteig de la Champions League masculina i femenina per la pròxima temporada.

Amb el consolidat format estrenat fa dues temporades, el Barça ja sap abans de començar el sorteig que tindrà un grup molt dur. Aquí veiem un mapa de la distribució territorial dels equips que entraven al sorteig als grups A i B (daurat), C i D (blau) i els quatre equips que es jugaran la darrera plaça en una fase classificatòria (vermell).

El sorteig dels Grups A i B

La sort va voler que el Barça es retrobi amb el seu botxí a la Final-4 d'aquesta temporada, el Vardar de Joan Cañellas. Els altres equips teòricament més forts d'aquest Grup A són el Rhein Neckar Löwen, el Pick Szeged i el reforçat Nantes (que recordem que ha fitxat a Kiril Lazarov i manté a David Balaguer). Els equips teòricament més assequibles són el Wisla Plock polonès, el Zagreb croata i el Kristianstad suec, però amb aquest apassionant format ja se sap que no hi haurà partits fàcils.

Aquest cop possiblement sembla que l'altre grup, el B, és una mica més potent. Allà hi tenim els altres dos participants a la Final-4 2017 (PSG i Veszprem), dos equips alemanys (Flensburg i Kiel) i també l'anterior campió, el Kielce polonès (reforçat amb jugadors com Alex Dujshebaev). Els equips sobre el paper menys potents són el Celje, l'Aalborg i el Meshkov Brest.

El sorteig dels Grups C i D

Entrevistes