Resum #DHPlata: El Bordils torna a fer-se fort a casa

Alegria bordilenca Foto: @handbolbordils Alegria bordilenca

Els dos equips catalans tancaven la primera volta a casa, i ho van fer amb triomf de prestigi i empat inesperat.

Handbol Bordils 21-20 Nava

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzàlez i Joan Comas, porters; Sergi Mach (3), Xicu Reixach, Oriol Márquez (2), Marc Combis (1), Arnau Palahí (11), David Masó (1), Joan Vilanova, Ferran Oliver, Ignasi Moreno (3), Jairo Montes, Mario Martínez, Ferran Pou, Robert Hospital i Adrià Fornés.

Un cop més la màgia del blanc i verd, i l'esperit de l'equip que "no s'arronsa" van poder doblegar un dels grans. Arribava el Nava a Bordils com a tercer classificat, però va veure com el catorzè li donava la volta al partit en el tram final. Ni nervis ni pressió pel descans, màgia, rauxa i exhibició de Jordi Gonzàlez sota pals i d'Arnau Palahí amb 11 dianes. Dos punts molt valuosos que serveixen per guanyar dues places i sortir de la zona de descens.

El partit va arrencar amb domini visitant, amb un conjunt local encallat en atac (0-4 als 10'). S'encenien les alarmes, però finalment va arribar el primer gol local als 10 minuts i al quart d'hora va aparèixer Arnau Palahí amb tres gols seguits agafant la responsabilitat ofensiva, i l'equip aconseguia empatar a 5 gols. El pitjor semblava que ja havia passat, i malgrat que el Nava va tornar a agafar la iniciativa al descans estava tot molt obert amb el 8-10.

A la represa, van seguir manant els visitants, amb el Bordils fent el que en l'argot ciclista s'anomena "la goma". Va ser a partir de l'empat a 16 quan el partit es va convertir en un frec a frec, i el 19-18 d'Ignasi Moreno a 5:30 pel final va ser la primera vegada que els bordilencs es posaven per davant. I ja no van tornar a anar per darrera. El gol definitiu va ser el 21-20 d'Arnau Palahí en un penal comès sobre ell mateix. El Nava, amb inferioritat, encara va tenir temps de buscar l'empat però Jordi Gonzàlez va fer la darrera aturada del partit abans d'una nova celebració de les grosses al Blanc i verd.

Vídeo del partit / Youtube BM Nava

FC Barcelona B 29-29 Ikasa Madrid

BARÇA B: Gerard Forns i Jorge Pérez, porters; Ramon Suárez, Andrei Buzle (1), Adrià León (2), Aleix Gómez (4), Joan Amigó (6), Víctor Tremps (2), Roger Manzano (4), Pau Oliveras (2), Pere Vaquer (1), Jordi Sancho (1), David Estepa (2), Diocou (3), David Roca i Àlex Pascual (1).

El Barça B semblava que tenia un partit força assequible davant el cuer, però es va veure sorprès pel conjunt madrileny que va dominar des de l'inici  i guanyava 14-18 al descans. A la represa, van seguir manant els visitants, però al final el conjunt barcelonista va empatar a falta de cinc minuts a 27, i al final va poder salvar un punt.