Resum #DHPlata: Emotiu comiat bordilenc a Pau Campos

Emotiu comiat del tècnic Pau Campos, que marxa a l'estranger Foto: @handbolbordils Emotiu comiat del tècnic Pau Campos, que marxa a l'estranger

Els equips catalans van jugar a casa en la penúltima jornada, amb derrotes sense transcencència i un comiat destacat a Bordils.

Handbol Bordils 27-29 Zamora

El Bordils va cloure la temporada a camp propi amb una derrota lluitada contra un Zamora que ja té les Fases d'ascens assegurades. Però el realment important en aquest matx era acomiadar com es mereix a Pau Campos, el tècnic que ha capitanejat des de la banqueta els últims èxits de l'equip bordilenc i que la temporada vinent emprendrà una nova aventura a l'estranger.

Des d'aquí li desitgem tota la sort del món a un gran tècnic i gran persona que sempre ha tingut un moment per atendre'ns cada cop que li hem demanat. Molta sort Pau!

El partit va ser molt atractiu i amb alternatives, ja que després d'un millor inici visitant el Bordils va aconseguir agafar tres gols d'avantatge al descans (15-12). A la represa, però el Zamora va agafar les regnes del partit i semblava gairebé sentenciar a falta de quinze minuts (21-25). Però l'esperit de lluita del Blanc i Verd, va empènyer el seu equip fins a empatar a 27 a falta de cinc minuts. Aquest dissabte la remuntada no va ser completa, però aquest cop era el de menys.

Només cal veure el què va passar poc abans d'acabar el partit...

Vídeo: Comiat del Blanc i Verd a Pau Campos (@jovijou)

Per cert, un fet més que destacable, és que en aquest darrer partit de Pau Campos en lliga al Blanc i Verd, van marcar fins a tretze jugadors de camp, tots els convocats menys els dos porters i el pilar defensiu Joan Vilanova.

Barça B 28-29 Covadonga

El filial blaugrana va caure per la mínima contra un Covadonga que esgotava totes les possibilitats que li quedaven de ser a la Fase d'ascens, cosa que ara ja sap que no podrà assolir ja que els equips que el precedien van guanyar.

Després d'un inici de partit dominat pels blaugranes (12-8 als 20'), els visitants van remuntar i al descans el marcador estava igualat a 14. A la represa, la iniciativa va ser visitant (17-20 als 45'), però els homes de Lorenzo Rueda van reaccionar perpo van acabar caient en un final a cara o creu. Gran partit de Pere Vaquer, que amb 8 gols va ser el màxim golejador del matx.