Resum #LligaCatH: Quàdruple empat al capdavant

Salt endavant del Poblenou a la classificació Foto: vilas.cat Salt endavant del Poblenou a la classificació

La vuitena jornada ens deixa algun resultat sorprenent i un quàdruple empat a davant entre Sant Vicenç, Parets, Poblenou i Gavà, i amb l'emociñó ben servida de cara a properes jornades.

El partit de la jornada iguala les coses:
Gavà 28–27 Sant Vicenç

El partit de la jornada era un gran derbi del Baix Llobregat entre dos equips aspirants a l'ascens i que després d'aquest partit queden igualats amb Parets i Poblenou a dalt de tot de la classificació. Un gran partit d'handbol que no va decebre als aficionats que van acostar-se al Jacme March, que van veure com els locals huanyaven 16 a 14 a la mitja part i van aconseguir mantenir les rendes mínimes favorables fins un final molt ajustat.

Sabadell 36-39 Poblenou

Va ser un dels pitjors partits en defensa del Sabadell Handbol, amb poques ajudes defensives, poques basculacions i poquíssims contactes, això va facilitar molt la feina dels exteriors del Poblenou, que sempre trobaven escletxes per on fer els llançaments amb una certa comoditat i treure rendiment dels treballs de dos contra dos, finalitzant per als extrems.

L'equip barceloní va agafar de seguida avantatge i a partir d'allà l'equip arlequinat va anar a remolc. A la segona part va arribar a empatar a 25 gols, però els visitants tirant d'ofici van fer un parcial de 0-4 que va decidir el matx.

L'equip poblenoví va trobar quasi sempre escletxes a la defensa local. Foto: vilas.cat

Parets 24-24 Sant Cugat B

Els paretans van desaprofitar l'ocasió de situar-se líders en solitari en ensopegar davant el cuer, un equip que va mostrar caràcter, bona defensa i bona porteria, davant un Parets que no va estar ficat en el partit i va anar sempre a remolc.

Els santcugatencs van donar la sorpresa de la jornada

Coope Sant Boi 35-32 Sant Martí Adrianenc B

Sembla que la Coope va recuperant tots els lesionats i va trobant el ritme de la temporada passada. I en aquesta ocasió els va servir per superar un equip que venia molt crescut després de tombar el líder. L'equip local va començar molt fort i a poc del descans dominava per 18-11 davant una defensa visitant impotent. Al descans la diferència s'havia reduït a 19-14.

A la represa l'equip lila ho va intentar amb una defensa molt oberta i pressionant, cosa que va trencar el partit i els va permetre arribar a posar-se a un gol en diverses ocasions. Al final la Coope va conservar la serenitat i van guanyar el partit.

Banyoles 29–23 Vilamajor

Els banyolins, recuperant la seva millor versió defensiva, van guanyar el seu segon partit a casa i enfonsen l'equip vilamajorí a la zona de descens, de la qual ells escapen.

Lleida Pardinyes - Canovelles, suspès

Manyanet - Esplugues B, ajornat

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat