Resum #CopaCatH: Coope Sant Boi i Sabadell donen la sorpresa

La Coope Santboi ha donat la sorpresa guanyant al Blanc-i-Verd Foto: Josep M. Teixidó La Coope Santboi ha donat la sorpresa guanyant al Blanc-i-Verd

Les semifinals de la Copa ja estan a punt i amb dos equips de Lliga ficats en elles.

QUARTS DE FINAL (partit únic)

Sant Esteve Sesrovires 29-23 Bordils B

Els sesrovirencs van guanyar còmodament l'equip B del Bordils per fer-se un lloc a les semifinals i poder lluitar per revalidar el títol. Al descans, el "Sanes" ja dominava per 14-7 i no va patir a la represa.

Bordils 29-34 Cooperativa Sant Boi

El Bordils era clar favorit i per a la Coope, que ja havia tingut el premi de jugar a Lliga per primer cop (mantenint-se amb solvència), ho era també poder jugar els quarts de final contra un plata.  Però el l'equip vermell no es va rendir i van escriure una nova pàgina a la història d'aquest club humil.

El partit va estar igualat durant els primers 20 minuts, però a partir d'aquest minut la Coope va agafar el domini i va anar ampliant el resultat fins els 6 gols que mostrava el marcador al seu favor al descans (11-17). A la segona part, el Bordils va sortir a per totes, però només va poder baixar aquesta renda a quatre gols davant la gran defensa rival. La Coope, però, va poder resistir fins al final de partit, aconseguint una fita històrica pel que des del club de la Cooperativa defineixen com "un grup d'amics que viu pel seu club des de ben petits".

Sabadell 31-25 Sant Martí Adrianenc

Un equip sabadellenc supermotivat ha passat per damunt del segon classificat de la 1a Estatal i jugarà la semifinal la setmana vinent.

Joventut Mataró 28-35 UE Sarrià

Els mataronins –molt minvats d'efectius i jugant amb 5 jugadors del B– van plantar cara mentre van poder, però quan la defensa sarrianenca va funcionar i Guitart va aturar sota pals, el marcador es va començar a obrir i la descans estava en 10-17. A la represa va augmentar fins a 9 gols, però aleshores l'equip local va aprofitar el relaxament visitant per posar-se a tres gols (25-28). Un temps mort va tornar a posar el Sarrià a la feina i van acabar guanyant còmodament.