updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El partit més destacat a l'Olímpic, amb líder contra tercer

El pavelló Olímpic de Granollers rep el partit de lla jornada Foto: Arxiu El pavelló Olímpic de Granollers rep el partit de lla jornada

13a jornada del campionat més llarg, al qual encara li falten tres jornades per arribar a l’equador, però ja té tres equips força distanciats i clars aspirants a l’ascens.

El partit de la jornada a l’Olímpic:
Granollers C ( 1r)- Terrassa (3r), diumenge 13 h

El líder, l’equip menys golejat de la categoria, rep el tercer que és el segon equip més golejador, però que va ensopegar en els dos darrers partits de l’any 2017. Tots dos equips estan ben instal·lats en la zona d’ascens, però està clar que els egarencs necessiten més els punts per no veure’s amenaçats pel quart classificat.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Granollers C

1

22

354

289

P

G

G

G

G

Terrassa

3

18

366

301

G

E

G

P

E

GEiEG (4t)- Aula (10è), dissabte 18 h

Els gironins intentaran aprofitar aquest partit per reduir distàncies si el Terrassa ensopega a l’Olímpic. Està clar que els grupistes, que només han cedit un punt al seu pavelló en 7 partits, són favorits però hauran de vigilar amb un equip barceloní que en el darrer partit de l’any va fer patir el Cardedeu.

Garbí (12è)- Les Franqueses (5è), dissabte 20 h

L’equip local, amenaçat pel descens, ha de fer valer la seva potent defensa per superar un rival complicat que arriba crescut, en 5è lloc i després de quatre jornades sense perdre.

Cardedeu (2n)- Banyoles B (15è), dissabte 19 h

L’equip vallesà està fent una gran campanya (una sola derrota i cinc victòries consecutives al final d’any) i es troba amb un rival que ja coneix bé de la temporada passada  i que està en zona de descens.

Molins  (6è)- La Garriga (16è), dissabte 20 h

En teoria partit fàcil per als molinencs, a no ser que amb l’inici de l’any nou veiem un equip garriguenc molt canviat.

Sant Andreu de la Barca (7è)- Vilamajor (8è), dissabte 19 h

Un dels partits més igualats de la jornada entre dos equips igualats a punts i que tenen tan a prop la zona d’ascens com la de descens.

La Roca B (11è)- Sant Cugat B (9è), dissabte 17:30 h

Partit també molt igualat entre dos equips joves i que van a més i van acabar força bé l’any. Els roquerols, només 2 punts per sobre del descens, poden atrapar el seu rival si sumen els dos punts.

Esplugues B (13è)- Bordils C (14è), dissabte 19:30 h

Duel de “necessitats” entre dos equips en zona de descens i on els espluguencs haurien d’imposar el factor pista.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes